За нас Организација Програма Документи Контакт СЗПМ  
 
 
  Контакт  
Страници на здруженија

Здружение на пензионери Битола

,,Булевар 1 ви мај“ 268, 7000 Битола

Контакт: zdr_penzionribt@t-home.mk

Teлефони : 047 236 036; 047 202 399 ; 071 213 585;

 

 
  изработено од Medium 3